Хочете смачної закуски – приготуйте печінкові рулети
Печінкові млинці — завжди відмінна закуска. А якщо додати в них цікаву пікантну начинку — то подвійно смачна страва. Закуска з млинців підійде до будь-якого урочистого заходу і обов’язково сподобається вашим гостям, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
600 грамів курячої печінки
2 цибулини
3 курячих яйця
50 грамів вершкового масла
3 столові ложки борошна
щіпка солі
2 плавлених сирки
3 столові ложки майонезу
3 моркви
300 грамів печериць
2 зубчики часнику
Починаємо приготування:
Цибулю очищаємо і нарізаємо великими шматочками. У миску кладемо печінку, додаємо цибулю і перебиваємо блендером. Додаємо до неї яйця, розм’якшене вершкове масло, борошно, сіль і перець за смаком. Перебиваємо блендером і залишаємо на 3-5 хвилин.
Моркву очищаємо і натираємо на тертці. Кладемо в сковороду й обсмажуємо до м’якості. Печериці нарізаємо шматочками та додаємо до моркви. Обсмажуємо все разом до готовності, солимо і перчимо до смаку. У сковороду ополоником наливаємо печінкове тісто і смажимо млинці.
Сир заморожуємо і натираємо на тертці. Додаємо до моркви з грибами. Туди ж кладемо майонез і часник, пропущений через прес. Все добре перемішуємо.
Беремо млинець, кладемо на нього трохи начинки й скручуємо в рулет. Таким чином начиняємо усі млинці.
Готові млинці прибираємо в холодильник на 2 години. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками та подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Залишити коментар