Новорічний салат “Шишки”

Новорічний салат повинен бути не тільки смачним, а й виглядати святково. Адже новорічний стіл – мов картина, а барви йому додають саме яскраві страви, повідомляє Допис.

Інгредієнти:

4 шт. відвареної картоплі,

4 шт. варених яєць,

300 грамів відвареного (бажано копченого) курячого філе,

150 грамів огірків (можна як свіжих, так і маринованих),

трішки твердого сиру,

близько 250 грамів смаженого мигдалю,

майонез,

сіль, перець та інші спеції.

Спосіб приготування:

Натріть на середній тертці варену картоплю та перемішайте її з майонезом. Доведіть до смаку, додавши спеції.
Візьміть ложку і почніть викладати на тарілку це пюре у вигляді шишки (товщина пюре не має бути більшою за 1,5 см, інакше шишки вийдуть занадто великі).

Візьміть куряче філе, наріжте його дрібними шматочками й посипте зверху рівномірно поверх картоплі. Далі на зовсім дрібній тертці натріть огірок поверх філе.

Четвертим шаром повинні йти натерті яйця, перемішані з майонезом.

Поверх цього натріть твердий сир.

Фінал – викладіть смажений мигдаль. Він стилізує Ваш салат і нагадуватиме шишку.


Залишити коментар