Пн. 29 Квітня 2024

Підприємство на Одещині випускає варення з лавандою, шавлією та м’ятою

Господарство «Дунайський аграрій» з Одещини, яке на площі 2000 гектарів вирощує органічні фрукти, зернові культури та продукти тваринного походження, продовжує розвивати власну переробку. Так, нещодавно підприємство випустило органічне персикове варення з квітками лаванди, шавлії та м’ятою, а також звичайне персикове варення шматочками. Про це повідомляється на сторінці компанії у фейсбуці.

– Варення з персику – одне з найбільш вишуканих. Йому завжди раді дорослі та діти! Такий смаколик буде особливо до смаку в холодну пору року, бо, відкриваючи баночку, вдихаєш цей солодкий і смачний аромат органічного персика, який одразу повертає нас до сонячного літа, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, компанія «Дунайський аграрій» випустила чотири види варення з органічного персика з мінімальним додаванням цукру: варення органічне персикове шматочками, варення органічне персикове шматочками з квітками лаванди, варення органічне персикове шматочками з квітками шавлії та варення органічне персикове шматочками з м’ятою.

Варення розфасоване у скляні банки вагою 350 грамів кожна.

Нагадаємо, компанія активно розвиває власну переробку як плодово-ягідної, так і овочевої продукції. Цьогоріч підприємство розпочало виготовлення соку з органічного нектарину, пастили, в’ялених томатів тощо.


Залишити коментар