Сб. 27 Квітня 2024

Військова отримала грант на власний бізнес

Ветеранка з Черкас Вікторія Ткач стала однією з 30 переможців у конкурсі фінансування #ВАРТО. За цією конкурсною програмою, яку проводив Український ветеранський фонд Мінветеранів, можна отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної ветеранської справи.

Вікторія Ткач виграла грант на 25 тис. грн на розвиток власної торгової марки Slice&dry’s.  Нині її виробництво займається сушінням фруктів, овочів, грибів та м’яса.

Про це повідомляє «Прочерк».

«Історія власної справи почалася у 2018 коли я, бувши доброволицею, пішла на навчання в Київську школу економіки, щоб повернутися до цивільного життя та мати змогу працювати сама на себе. Після отримання гранту у розмірі 25 тисяч гривень, ми закупили обладнання та маючи знання у розбудові стартапу, рушили у тяжку дорогу бізнесу», — розповіла Вікторія Ткач.

 

З початком повномасштабного вторгнення запити на продукцію Slice&Dryʼs від військових зросли в 5 разів. Оскільки старі потужностей вже не вистачало, отримані від Українського ветеранського фонду гроші підуть на збільшення потужностей та розширення персоналу.

Зараз Вікторія знову на фронті, а підтримкою виробництва сухої їжі займається її родина.


Залишити коментар