Ср. 18 Грудня 2024

Салат з молодої капусти з огірком та зеленим горошком: простий рецепт на свято

Легкий у приготуванні та весняний за настроєм салат з цікавою заправкою.

  • молода білокачанна капустина (невелика) 1 шт.
  • огірок довгий 1 шт.
  • зелена цибуля 1 пучок
  • зелений горошок (можна заморожений) 2 скл.
  • оливкова олія 3-4 ст.л.
  • яблучний оцет 2 ст. л.
  • білий винний оцет 1 ст. л.
  • мед 1 ч.л.
  • сіль та чорний перець за смаком

Капусту помити, за потреби зняти верхнє листя, розрізати на 4 частини, видалити качан та дрібно нарізати. Змішати олію, оцет та мед. Залити капусти та трохи пом’яти її руками.

Зелену цибулю помити та дрібно нарізати. Горошок розморозити у холодній воді. Огірок нарізати півколами. У миску до капусти додати нарізані огірки, розморожений горошок та зелену цибулю, все ретельно перемішайте.

Посоліть та поперчіть безпосередньо перед подачею на стіл.


Залишити коментар