Оригінальний салат із кавуном від Євгена Клопотенка
Відомий кухар Євген Клопотенко любить поєднувати у своїх стравах незвичні інгредієнти. Одним із таких неочікуваних кулінарних “витівок” – рецепт приготування салату з огірком і кавуном. Як зазначає Євген, усі інгредієнти разом створюють справжню літню смакоту.
Салат чудово смакуватиме в спеку. Не зашкодить і тим гурманам, які дотримуються дієти, йдеться на сайті Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- 50 г кисломолочного сиру;
- 200 г кавуна;
- 100 г огірка;
- 2 листочка м’яти;
- за смаком перець чилі;
- за смаком оливкова олія;
- за смаком лимонний сік;
- за смаком сіль.
Кавун наріжте середніми продовгуватими шматочками. Огірки наріжте кільцями, перець чилі – дуже дрібно. Листочки м’яти просто відірвіть від стебла.
У глибоку миску викладіть сир разом з іншими інгредієнтами і змішайте це все з оливковою олією і лимонним соком. Салат буде смачнішим, якщо подавати його холодним.
Залишити коментар