Найкорисніші продукти для тих, хто займається спортом

Красиве, треноване тіло – мрія кожного з нас. Ось тільки реалізувати її вдається лише одиницям. Незважаючи на старанні заняття спортом, фігура у багатьох людей далека від ідеалу. Виною всьому неправильно підібраний раціон. 

Спортивні діячі завжди тримають себе в формі. Це необхідно для того, аби показувати кращі результати у своїй роботі. Вже літом 2021, УКраїнська збірна буде показувати свої результати на чемпіонаті Євро-2021. Деякі експерти вже прогнозують як пройде Євро-2021.

Отже, що ж потрібно їсти, щоб виглядати, як зірка спорту?

Оселедець для м’язів

У ній міститься велика кількість креатину. Він постачає м’язи усіма необхідними речовинами. В результаті культурист отримує шалений заряд енергії. Його м’язи ростуть, немов на дріжджах. Дієтологи рекомендують з’їдати 200 г оселедця перед кожним тренуванням.

Грейпфрут для плоского живота

Цей заморський фрукт допоможе привести тіло в порядок. Досить випивати щодня по 250 грам соку. Можна також кожен день балувати себе грейпфрутом.

Слід врахувати, що після занять спортом вживати фрукт забороняється. Відомо, що він знижує рівень інсуліну.

Йогурт для підвищення імунітету

Йогурт здатний творити чудеса. По-перше, він активує імунну систему. По-друге, забезпечує організм кальцієм. По-третє, йогурт знижує рівень гормону, який виробляє шкідливі жири. Єдина вимога – цей продукт повинен мати в складі живі бактерії. Йогурт, в якому міститься цукор, назвати корисним не можна.

Кава для плідних тренувань

Він надає людині сили і енергії. Погодьтеся, як раз це і потрібно під час тренувань. Тому не забудьте випити чашку кави перед черговою тренуванням.

Дієтологи радять випивати 2 чашки напою протягом дня. Тоді ніяка м’язовий біль вам буде не страшна.

Кавун для зміцнення організму

Його м’якоть так само корисна, як і смачна. Кавун можна сміливо використовувати як джерело поживних речовин. Наприклад, амінокислот і антиоксидантів. Регулярне вживання м’якоті кавуна знижує ризик виникнення раку і проблем з серцем.

Регулярне вживання цих продуктів – запорука ваших якісних тренувань і приголомшливою фігури.


Залишити коментар