Рецепт солоної скумбрії в домашніх умовах. Таку ніжну і пікантну в магазині не купиш!
За допомогою цього рецепта ви зможете засолити рибу власними руками у себе вдома. Рибка вийде просто дивовижною! Такої не купиш ні в одному магазині! І не переживайте! Все максимально легко і ясно!
Інгредієнти, які знадобляться для засолювання скумбрії:
- 1 свіжа скумбрія;
- 1 цибулина;
- 1 л води;
- 3-4 лаврових листки;
- 6-8 горошин чорного перцю;
- 5 горошин запашного перцю;
- 5 ст. л. солі.
Інструкція по приготуванню солоної скумбрії в домашніх умовах:
Для початку необхідно у риби видалити голову, плавники і нутрощі, а після добре промити, висушити і нарізати на порційні шматки.
Для маринаду доведіть літр води до кипіння і додайте в нього всі спеції, зазначені вище. Варити потрібно десять хвилин, після прибрати з вогню і дати суміші охолонути.
Потім в охололу суміш відправте шматочки риби, накрийте ємність кришкою і нехай так постоїть пару годинок.
Через зазначений час витягніть рибку і можете подавати.
Корисна порада: не витримуйте скумбрію в маринаді більше двох годин, а то вона вийде пересоленою.
Залишити коментар