Секрет родючого ґрунту у вас на кухні

Фото з відкритих джерел

Добриво для створення родючого ґрунту можна знайти у власній кухні. Звичайне гречане борошно чи подрібнені зерна здатні стати натуральним підживленням.

Достатньо лише однієї ложки, щоб підживити землю й отримати удвічі більший врожай. Такий метод простий, доступний і абсолютно безпечний для рослин.

Добриво слід вносити на грядки після дощу.

Це природний “підживлювач”, який збагачує ґрунт поживними речовинами, робить його м’яким і родючим. А ще допомагає рослинам швидше рости.

Достатньо розсипати подрібнені зерна або борошно саме після дощу. Волога допоможе їм швидко “запустити” процеси живлення.

Ґрунт насичується калієм, фосфором і магнієм, стає пухким, м’яким і нагадує чорнозем. Такий природний підживлювач особливо добре впливає на картоплю, помідори, огірки та ягідні кущі.

Якщо ваш город виснажений або давно не удобрювався – цей простий метод поверне землі силу. А врожай порадує щедрістю вже за один сезон.


Залишити коментар