Курячі шиї – смачна страва до недільного обіду
Курячі шиї – страва, яка втамує голод і вибагливий смак будь-якого гурмана. І шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом ідеальних соковитих курячих ший.
Інгредієнти:
350 г курячого філе,
375 г цибулі,
60 г вершкового масла,
3 яйця,
25 г борошна,
75 г манки,
150 г курячих сердець,
150 г печінки,
Сіль, перець, можна додати мускатний горіх, олія.
Спосіб приготування:
Нарізати цибулю і починати підсмажувати її на олії, потім додати вершкове масло і довести до прозорого кольору та приємного аромату, додати печінку та серця. Трішки протушкувати, щоб були ароматні, але не повністю готові. Додати сіль перець і охолодити.
Пропустити філе через мʼясорубку, додати підсмажену цибулю, яйця, борошно та манку, великишматочками серця та печінку. Ще раз підсолити, охолодити фарш. Він стане більш щільним. Нафарширувати ним шиї. Краї шкірки підгорнути вниз.
На пательню додати трохи олії, курячі шиї, поставити на вогонь та залити на 1/3 водою і готувати на дуже повільному вогні, під кришкою 30 хв.
Готові шиї обсмажити з усіх сторін на олії для кращого аромату. І можна їсти, як гарячими, так і холодними.
Залишити коментар