Сб. 21 Вересня 2024

Полярники з Антарктиди підтримали українських олімпійців флешмобом

Українські полярники на антарктичній станції “Академік Вернадський” провели незвичайний флешмоб на підтримку національної збірної України на літніх Олімпійських іграх у Парижі. Команда 29-ї Української антарктичної експедиції (УАЕ) організувала власну мініОлімпіаду, демонструючи спортивний дух та солідарність з українськими атлетами. Про це повідомили на сторінці Національного антарктичного наукового центру у Фейсбук.

Антарктична мініОлімпіада

До літніх Олімпійських ігор, які днями стартували в Парижі, команда 29-ї УАЕ провела антарктичний флешмоб. Він покликаний підтримати спортсменів, що представляють Україну в столиці Франції.

Полярники спробували організувати мініОлімпіаду на станції «Академік Вернадський». Що з цього вийшло, дивіться на фото.

Там і бокс, і художня гімнастика, і гребля, і стрибки у воду, і навіть важка атлетика.

Мотивація та підтримка

«Антарктика – єдиний регіон, не представлений на Олімпіаді. Тому ми це виправили, показавши, як на станції можна змагатися з різних видів спорту, доступних у полярних умовах», – відзначили учасники 29-ї УАЕ.

Зимівники побажали нашим олімпійцям нових рекордів, перемог та медалей, а ще – отримати задоволення від змагань.

Пам’ять про захисників

«Також хочемо нагадати, що багато спортсменів, як і полярників, зараз захищають нашу країну. Тож бажаємо їм якомога швидше здобути Перемогу та повернутися у свою діяльність – спорт чи науку», – наголосили вони.

“Долучаємося до всіх побажань та вболіваємо за Україну як на Олімпіаді, так і в усіх інших сферах життя” – йдеться у повідомленні.


Залишити коментар