Рецепт квасу з каркаде

квас

Такий квас має приємний та насичений колір. Фото з відкритих джерел.

Солодкі газовані напої погано тамують спрагу. Інша справа – квас! Не тільки смачний, а й корисний, адже містить природні продукти бродіння. А домашній квас ще й без шкідливих домішок, як то барвники або ароматизатори, штучні підсолоджувачі. Рекомендуємо приготувати квас з чаю каркаде. Він має приємну ягідну кислинку і красивий насичений колір.

Інгредієнти:

0,5 л води,

5 ст. ложок чаю каркаде (заварити).

Для квасу:

2,5 л води,

1 ч. ложка сухих дріжджів,

1 скл. цукру,

0,5 ч. ложки лимонної кислоти,

10 родзинок.

Спосіб приготування:

Чай заварити, процідити, змішати разом з квасом. Залишити на ніч. Розлити у пляшки. Зберігати в холодильнику.

Спагетті з кабачків та курячого філе

 


Залишити коментар