Зараз сезон персиків, якщо ви шукаєте спосіб, як смачно їх приготувати, ось вам цікавий рецепт. У цій страві персики стануть чудовим доповненням до м’яса, роблячи його неймовірно смачним.
Інгредієнти:
Свиняча вирізка — 500 г,
Борошно — 20 г,
Сіль, перець за смаком,
Оливкова олія — 45 мл,
Персики — 4 штуки,
Віскі — 30 мл,
Яблучний оцет — 45 мл,
Мед — 20 г,
Часник сушений — 1 дрібка,
Перець червоний — 1 дрібка,
Вершкове масло — 20 г.
Приготування:
Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180°C та підготуйте форму для запікання.
Далі перейдемо до м’яса – обваляйте свинину у борошні, посипте сіллю та перцем. Потім необхідно обсмажити свинину на сковороді з додавання оливкової олії до рум’яності з усіх боків.
Перекладіть свинину у форму та відправте в духовку приблизно на 20 хвилин. А коли м’ясо буде повністю готове, дайте йому «відпочити» ще хвилин 10. Потім наріжте вирізку на скибочки.
Очистіть персики від шкірки і наріжте їх часточками. Відправте на сковороду та обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Далі до фруктів додайте віскі, оцет, мед, часник і червоний перець. Нагрівайте до загущення соусу близько 5 хвилин. Зніміть з вогню та додайте до соусу вершкове масло.
Все, що залишається зробити – це подати страву. М’ясо розкладіть по тарілках, а зверху розподіліть соус. Також можна додати на тарілку будь-які овочі – у приготованому або сирому вигляді.
Залишити коментар