Нд. 30 Червня 2024

Рецепт мʼяса з персиками

мʼясо з персиками

Фото: з відкритих джерел.

Зараз сезон персиків, якщо ви шукаєте спосіб, як смачно їх приготувати, ось вам цікавий рецепт. У цій страві персики стануть чудовим доповненням до м’яса, роблячи його неймовірно смачним.

Інгредієнти:

Свиняча вирізка — 500 г,

Борошно — 20 г,

Сіль, перець за смаком,

Оливкова олія — 45 мл,

Персики — 4 штуки,

Віскі — 30 мл,

Яблучний оцет — 45 мл,

Мед — 20 г,

Часник сушений — 1 дрібка,

Перець червоний — 1 дрібка,

Вершкове масло — 20 г.

Приготування:

Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180°C та підготуйте форму для запікання.

Далі перейдемо до м’яса – обваляйте свинину у борошні, посипте сіллю та перцем. Потім необхідно обсмажити свинину на сковороді з додавання оливкової олії до рум’яності з усіх боків.

Перекладіть свинину у форму та відправте в духовку приблизно на 20 хвилин. А коли м’ясо буде повністю готове, дайте йому «відпочити» ще хвилин 10. Потім наріжте вирізку на скибочки.

Очистіть персики від шкірки і наріжте їх часточками. Відправте на сковороду та обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Далі до фруктів додайте віскі, оцет, мед, часник і червоний перець. Нагрівайте до загущення соусу близько 5 хвилин. Зніміть з вогню та додайте до соусу вершкове масло.

Все, що залишається зробити – це подати страву. М’ясо розкладіть по тарілках, а зверху розподіліть соус. Також можна додати на тарілку будь-які овочі – у приготованому або сирому вигляді.


Залишити коментар