Рецепт домашнього полуничного морозива
Що може бути смачнішим за домашнє морозиво? Правильно, лише домашнє морозиво! Зараз доречно зробити полуничне — і корисне, і смакуватимете із задоволенням.
Інгредієнти:
500 г полуниці (заморозити, можна додати інших ягід: малини, смородини, чорниць),
100-150 г цукрової пудри,
сік і цедра 1 лайма або 0,5 лимона,
4 гілочки м’яти,
70 г білого рому (для дорослих).
Спосіб приготування:
Полуниці дати трохи відтанути до того стану, щоб її можна було подрібнити блендером (має бути підморожена!), змолоти блендером, додати решту продуктів, змолоти до однорідності.
Потім викласти у формочки, заморозити. Із цієї порції виходить 12 морозив на паличці.
Можна також заморожувати у контейнері і набирати ложкою у креманки.
Залишити коментар