Цей рецепт манника сподобається навіть дорослим
Цей рецепт манника є чудовим вибором для тих, хто шукає смачний, але водночас простий у приготуванні десерт.
Інгредієнти:
Для тіста:
230 г манної крупи
300 мл кефіру
2 яйця
1 ч. ложки розпушувача
1 п. ванільного цукру
4 ст. ложки сметани
100 г цукру
Для помадки:
3 ст. ложки молока
3 ст. ложки цукру
1,5 ст. ложки какао
Спосіб приготування:
Кефір і манну крупу з’єднати і залишити на 30 хв, щоб манка набухла. Яйця збити з цукром до розчинення цукру і додати решту інгредієнтів. Вкінці все добре перемішати.
Випікати при температурі 180 °С до рум’яності. Зверху полити помадкою, але це за бажанням.
Помадку готувати просто: 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки цукру, 1,5 ст. ложки какао – з’єднати до однорідності і поставити на малий вогонь, після того, як закипить, варити 2 хв. Зняти з вогню і додати 20 г масла. Як чуть охолоне, полити зверху манник.
Залишити коментар