15 вересня відбудеться зустріч лідерів галузі свинарства та виробників м’ясної продукції України
Головна подія України в свинарстві, м’ясній галузі та зерновому бізнесі розпочнеться за 6 днів.
До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».
«Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м’ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», відзначили організатори конференції.
На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія ТзОВ “Євро-Комерс”, ТОВ “МК “М’ясний”, ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», ТОВ “Салтівський м’ясокомбінат”, Корпорація “Єврокорм”, ТОВ “Чернігівська мʼясна компанія”, ПП “Аграрна компанія 2004”, ТОВ “Лідер”, ТзОВ “АПП Гряда”, ТОВ “Прогрес” та багато інших відомих компаній в Україні.
Серед спікерів будуть:
- Микола Бабенко, директор Асоціації “М’ясної галузі” та Центру підвищення ефективності в тваринництві
- Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam – компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней
- Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу
- Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт
- Андрій Богданець, Народний депутат України
- Олександр Скорик, засновник ТОВ “МК Мʼясний”
- Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби
- Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»
- Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»
- Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації АсоціаціЇ незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія
- Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ “ІЕКВМ” НААН України з вивчення хвороб свиней
- Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна
- Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine
- Віктор Андрійченко, голова представництва Шауер Агротронік ГмбХ
- Кожокар Юлія, операційни директор Корпорації “Єврокорм”
- Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»
- Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт
- Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer
- Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів)
- Представники галузевих відомств та прфільних міністерств та ін. учасники галузі.
Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі, сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.
Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням https://meatindustry.com.ua.
Залишити коментар