Нд. 16 Березня 2025

Літнє печиво з чорниці відмінно смакує до чаю

Чорниця – це не тільки корисна ягода, вона – одна з кращих для випічки. Завдяки своєму кольору і аромату, печиво з чорницею буде неймовірним. Лимонна цедра додасть вишукану кислинку. Якщо ви не уявляєте собі, як це – купувати випічку до чаю в магазині, то печиво з чорницею і лимоном може стати вашим улюбленим. Поєднання цієї ягоди з цитрусовим – красиво і ароматно, печиво стане прикрасою столу.

Інгредієнти:

2,5 чашки борошна

2 ч. л. розпушувача

1 щіпка солі

1/2 склянки масла

1 склянка білого цукру

2 яйця, злегка збитих

1,5 ч. л. екстракту лимона або лимонної цедри

1/2 чашки молока

1 чашка свіжої чорниці або розмороженої чорниці

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть деко для випічки. Просійте разом борошно, розпушувач і сіль.

У великій мисці розітріть вершкове масло з цукром. Додайте яйця і лимонний ароматизатор. У кілька прийомів додайте молоко і борошняну суміш, починаючи з молока. Акуратно додайте чорницю, перемішайте.

Набираючи тісто двома чайними ложками, викладіть його на деко на відстані одне від одного. Випікайте від 12 до 15 хвилин. Перед подачею печиву охолонути.


Залишити коментар