Всесвітньовідомий футболіст став затятим пасічником

Director Pedro Almodovar at screening of BAD EDUCATION, at the 42ND NEW YORK FILM FESTIVAL, NY October 9, 2004. (Photo by S.Sarac/Everett Collection)

Девід Бекхем насамперед відомий як футбольна ікона світу. Його кар’єра завершилася у 2013 році, але улюбленцем публіки, топовою фігурою для світської хроніки він став задовго до цього. Пів світу чудово обізнаний у найменших деталях його життя і знає, наприклад, що сьогодні статки 47-річного колишнього капітана Англійської збірної становлять 450 мільйонів доларів. Гроші ці не лежать у банку. Його «бізнес-портфоліо», включає брендові марки лосьйону після гоління, сонцезахисні окуляри, віскі і футбольний клуб. Серед захоплень дорогі мотоцикли та будівництво замку з Lego.

Декілька років тому в пресу просочилася інформація, що у Бекхема з’явилося нове захоплення – бджільництво. Він почав займатися ним від нудьги під час ковидних обмежень, але несподівано це заняття його не на жарт захопило“, – повідомляє Пасічник.

Я ніколи не думав, що бджільництво стане моїм улюбленим заняттям” – написав Девід в Інстаграм. Дружина підтвердила хобі чоловіка, сказавши, що його улюбленим одягом стала захисна куртка бджоляра, в якої він ходить навіть по будинку. А друг сім’ї сказав, що Бекхем «повністю одержимий бджільництвом». Цим заняттям він намагається також захопити своїх дітей.

Подейкують, що найближчим часом мед зібраний на пасіці Девіда (у тому числі власноруч), продаватиметься під його брендом і не доводиться сумніватися, що він буде дорогий, популярний і приноситиме гарний прибуток.


Залишити коментар