Аджика за 10 хвилин: спосіб приготування

Інгредієнти  (На 800 мл):

500 г томатів сорту Сливка
300 г солодкого червоного перцю
1 перець чилі
6-7 зубчиків часнику
1 ч. л солі
1 ч. л цукру
30 мл оцту  9%
1 ч. л  хмелі-сунелі

Спосіб приготування:

Помийте 500 г томатів, розріжте навпіл та виріжте плодоніжку.

Помийте 300 г солодкого перцю та перцю чилі, розріжте навпіл, уберіть насіння та наріжте шматочками, які буде зручно додавати в м’ясорубку.

Перекрутіть порізані томати та інші овочі на м’ясорубці.

Додайте  1 ч. л. цукру, 1 ч. л. хмелі-сунелі та влийте 30 мл оцту 9%.

Перемішайте та подавайте відразу до столу чи розлийте по чистих сухих банках, закрийте кришками та зберігайте в холодильнику до 2 тижнів.


Залишити коментар