Сб. 11 Травня 2024

У кабачковий пиріг додають шинку

Кабачки – 1-2 шт.
Натуральний йогурт – 3-4 ст. л
Яйця – 3 шт.
Молоко – 50 мл
Шинка – 100 г
Сир твердий – 100 г
Пшеничне борошно – 250 г
Рослинна олія – 100 мл
Морква – 1-2 шт.
Сіль – щіпка
Перець чорний мелений – щіпка.

 

Додайте в миску натуральний йогурт, яйця, сіль, перець і рослинну олію. Добре збийте всі інгредієнти міксером до однорідності, додайте молоко і знову перемішайте. У готову суміш додайте натертий кабачок, перемішайте тісто.
Почистьте і наріжте тоненькими смужками моркву, шинку поріжте на кубики, і додайте в готове тісто.
Наріжте твердий сир кубиками й також відправте в тісто, все ретельно перемішавши.
Перекладіть тісто в форму для запікання і відправте пиріг в духовку на 30-40 хвилин при 180 С.

 


Залишити коментар