Чт. 25 Квітня 2024

Корея зацікавлена у закупівлі українських продуктів

Корейські фахівці провели інспектування українських підприємств – виробників харчових продуктів, зацікавлених у експорті м’яса птиці та продуктів з нього на територію Республіки Корея.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

«Ринок Республіки Корея є дуже перспективним та цікавим для українських виробників продукції тваринництва, які чекають на його відкриття. Для українського бізнесу – це нові можливості, що сприятимуть розвиткові галузі та економіки загалом», – зазначила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Корейська сторона відзначила високий рівень відкритості українського компетентного органу та підприємств, їхню гарну підготовку до інспектування та готовність до співпраці для можливості відкриття ринку Кореї для м’яса птиці та продуктів з нього з України.

Після опрацювання наданих українською стороною матеріалів, написання звіту та його затвердження, корейська сторона озвучить вимоги щодо підприємств, які можуть подати заявку на акредитацію стосовно експорту продукції птахівництва з України до Кореї.

Раніше між Україною та Республікою Корея вже були погоджені сертифікати на експорт з України молочних продуктів та перероблених яєчних продуктів.


Залишити коментар