Пт. 19 Квітня 2024

Санта Клаус насправді – фермер: креативна реклама від британського супермаркету

Мережа британських супермаркетів Morrisons презентувала цьогорічну різдвяну рекламу. Її головний герой – фермер. У відео фермер виступає в ролі Санта Клауса, повідомляє SEEDS.

Рекламний ролик – історія про те, як дівчинка та хлопчик дізнаються, що Санта Клаус насправді – фермер. Вони прослідковують всі етапи роботи діда-чарівника та його помічників-ельфів, які готують їжу до святкового столу.

Мережа супермаркетів створила таку рекламу, щоб підтримати місцевих виробників. Це не перший подібний крок від Morrisons. Наприклад, з початку пандемії фермери мають в магазинах знижку – 5%.

“Ролик має на меті відзначити та продемонструвати вміння та відданість, всю важку роботу, яка відбувається за лаштунками вирощення та приготування їжі для Різдва протягом року”, — цитує головну маркетингову директорку компанії Рейчел Ейр видання Bazilik.

Також нещодавно в США рекламна агенція Humanaut на замовлення компанії Organic Voices створила ролик, у якому випікають торт з 700 хімічними додатками. Мета такого рекламного відео – популяризація органічних продуктів.

У ролику кондитерка протягом 6 годин 47 хвилин прикрашає торти. Кожен новий елемент оздоблення – назва одного з хімічних додатків, які застосовують у харчовій промисловості. Усього кондитерка записала на тортах назви 701 хімічної сполуки. На іншому відео кухарка готує і додає хімікати у тісто. Цей процес триває протягом 46 хвилин. Ще один ролик – це зображення жінки, яка тихим спокійним голосом зачитує назви ненатуральних додатків. Щоб зробити це, вона витратила 1 годину 5 хвилин.

 


Залишити коментар