Пт. 26 Квітня 2024

Народний синоптик спрогнозував, яким буде початок зими

Народний синоптик Володимир Деркач оприлюднив прогноз погоди на листопад і грудень. Згідно розрахунків чоловіка, різких переходів із осені в зиму не буде. Природа не дивуватиме українців особливими сюрпризами: дощі переходитимуть у сніг, а морозяні дні змінюватимуть тепліші.

Листопад

Впродовж майже всієї першої декади листопада дощитиме. “Сухих” днів виявиться не так і багато. Спостерігатиметься плавне зниження температури повітря. Лише наприкінці, можливо, знову трохи потепліє. Наступна десятиденка на початку теж буде вологою та прохолодною, але далі подарує нам кілька погожих, сонячних днів без опадів. Опісля прийде похолодання, котре продовжиться і в третій декаді. У нічний час ймовірні морози. Під завісу листопада варто очікувати навіть снігу, правда, поки тільки мокрого. А от чого не  сподіватися так це, що до кінця місяця знову буде теплішати.

Грудень

Навпаки, з настанням грудня щонайменше десять днів зберігатиметься відчутна прохолода, можливі невеликі опади. Ночі – морозні, а от дні здебільшого минуть зі знаком плюс, хоча не завжди.

Така погода збережеться і на початку другої декади. Але далі почне теплішати, прийдуть невеликі опади. Лише 19 грудня спостерігатиметься короткотривале зниження температури. Наостанок місяця дивуватимемося денному теплу, натомість вночі можливе зниження температурних показників.

Джерело “Полісся”


Залишити коментар