Іноземці вперше в світі виготовили молоко з кабачка
Асортимент веганських харчів щораз розширюється. Доволі багатим є асортимент молочних продуктів. Так, досить популярним є мигдальне молоко, вівсяне чи гречане. А нещодавно японка та американець представили молоко з японського сорту кабачків – кабочі.
Фермер Хоук Шейн Ньюман і шеф-кухар Сачі Номура розробили цей продукт у партнерстві. Вони зазначають, що кабочамілк містить багато вітаміну С, А, клітковини, бета-картотину. Окрім цього, це веганське молоко виготовляють без жодної “хімії”, використовуючи кабочу, що втратила товарний вигляд. До слова, раніше Сачі Номура створив перше у світі молоко з авокадо.
Наразі кабочамілк можна придбати в елітних крамницях Японії. Розробники інноваційного ринку працюють над розширенням ринку на решті території країни, а також планують експортувати молоко у Корею.
Джерело: Newfood
Залишити коментар