Пт. 26 Квітня 2024

Українське підприємство виготовляє кольорові ковбаски для пікніків

Українці все частіше віддають перевагу відпочинку на природі. Нерідко люди беруть із собою і продукти, які можна посмажити на грилі. Зазвичай це м’ясо, сир, овочі та ковбаски. Український виробник вирішив зробити ковбаски ще привабливішими для споживання і “розфарбував” їх у різні кольори.

ТМ “П’ятачок” (компанія “Нива Переяславщини”) взялася за виготовлення ковбасок із червоним, зеленим і вишневим забарвленням . Виробник зазначає, що використовує лише натуральні барвники – “зафарбовують” м’ясо за допомогою паприки, висушеного буряку та шпинату. Присмачують ковбаски сіллю та спеціями, пише “SEEDS”.

“Це продукція літнього асортименту, наших напівфабрикатів із гриль-меню. Цього разу співпраця із однією із італійських фірм народила аж три нові види ковбасок для грилю. Це ковбаски зі шпинатом, із буряком та “Пікантні” – із паприкою. Співпрацювати з італійцями почали, бо їх філософія виробництва продукту, максимально корисного для здоров’я, нас підкорила. Підприємство працює за правилом так званої “чистої етикетки”, тобто без штучних барвників та ароматизаторів, посилювачів смаку чи консервантів – без індикаторів Е, без консервантів”, – зазначає фінансовий директор підприємства Олександр Миколайович Кучер, куратор напрямку м’ясопереробки.


Залишити коментар