Чт. 25 Квітня 2024

На Львівщині запрацював завод із виготовлення кормових добавок для відгодівлі тварин

Завод FEEDNOVA урочисто відкрили у середу, 23 червня, в Буську на Львівщині. На підприємстві з виготовлення кормових добавок для відгодівлі тварин створили майже сотню робочих місць, інформують на сайті Львівської обласної державної адміністрації.

Загальні інвестиції в завод – 20 мільйонів доларів США.

«Завод FEEDNOVA з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин є першим в Україні незалежним майданчиком, який прийматиме та перероблятиме сировину від аграрних підприємств регіону. Варто зазначити, що загальна сума інвестицій в будівництво заводу становить 20 мільйонів доларів США, а також підприємство створить близько ста робочих місць, що матиме позитивний вплив на якість життя мешканців регіону», – наголосив очільник області Максим Козицький.

На новому заводі вироблятимуть високоякісні жири та високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин. Важливо,  що продукти переробки сировини другої категорії слугуватимуть клієнтам у якості високоефективних органічних добрив або можуть бути використані для виробництва біодизеля.


Залишити коментар