Чи очікувати в Україні подорожчання м’яса
Ціна на м’ясо в Україні стабілізувалась завдяки локдауну. Попит на нього впав, тому не дорожчає. Ще одна причина – закриття ресторанів. Про це повідомляє ГолосUA, пише agronews.ua.
“Попит на м’ясо залежить також від того, чи діють в країні або в конкретному населеному пункті карантинні обмеження. Адже в цей час не працюють або обмежують роботу закладів громадського харчування. Зараз підприємства громадського харчування пішли з ринку. У них сьогодні чек замовлення — близько 20 відсотків чека, який був стандартним до локдауну. Ціна на м’ясо на ринку формується, виходячи з попиту і пропозиції. Якщо попит різко падає, то ціна на м’ясо стоїть на місці”, — розповів економіст Олег Пендзин.
У травні ціна буде такою ж, бо купівельна спроможність не підвищиться. Українці не зможуть купувати більше.
Залишити коментар