Пт. 29 Березня 2024

Американська компанія представила нове покоління GPS-систем

Американська компанія AG Leader представила нове покоління GPS-систем. Нові моделі доповнюють асортимент дешевшими та простішими системами. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«AG Leader застосовує індивідуальний підхід у співпраці з AutoFarm. Раніше компанії розробляли системи спільно, але тепер AG Leader будує їх власними силами. Для компаній, які не хочуть купувати дорогі GPS-набори, виробник представляє двигун рульового управління SteadySteer, модуль контролера рульового управління Z2 та дисплей InCommand 800G», — зазначається у повідомленні.

Рульовий двигун SteadySteer можна використовувати на тракторах без гідравлічного рульового керування. Систему можна встановити на чинному кермі, не розбираючи його. Контролер керування Z2 управляє рульовим двигуном. Якщо трактор вже підготовлений до GPS-керування, контролер Z2 може управляти гідравлічно.

Монітор InCommand 800 тепер доступний у версії G-діапазону. Система Isobus, перемикання секцій, камера, реєстрація врожаю, змінне дозування та опції конфігурації машини заблоковані. Автопілот, лічильник гектарів, межі поля, розвороти, розпізнавання ділянок та функція швидкої зміни AB-ліній — такий набір опцій зацікавить господарства, яким система потрібна виключно для прямої їзди.

Початкову вартість комплектації, тобто кермовий двигун, модуль контролера та монітора InCommand 800G виробник встановив на рівні €8 тис. Опційно функціонал системи можна розширити.


Залишити коментар