Чт. 18 Квітня 2024

Влада області буде підтримувати добрі ініціативи аграріїв та готова до співпраці, – Володимир Труш

 Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш оглянув потужності компанії «Агропродсервіс». Це успішне агропідприємство, яке розвивається і є аграрним лідером не лише в області, а й в Україні.

 «Все починалося з 2500 га, а зараз ми обробляємо понад 40 тисяч гектарів землі.  Сьогодні компанія «Агропродсервіс» дає роботу більше двом тисячам працівникам. Середня заробітна плата  –  близько 15 тисяч гривень. Наша компанія постійно розвивається. Так, у серпні цього року ми запустили в роботу другу чергу елеваторного комплексу в селі Яструбове Козівському районі. Після вдосконалення виробничого процесу ми можемо працювати цілодобово та забезпечити переробку понад 100 000 тон зерна в рік. А за 2020 рік компанія сплатила  240 млн. гривень податків до бюджетів всіх рівнів», – розповів генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш зазначив, що влада області буде підтримувати підприємців та сприяти розвитку виробництва на Тернопільщині.

«Сьогодні ми бачимо приклад успішного підприємства, яке вчасно сплачує податки та виконує усі соціальні зобов`язання перед пайовиками. А працівники мають гідну заробітну плату. Важливо, що компанія не зупиняється, постійно розширюється, використовує новітні технології. Завдяки таким господарям, як Іван Адамович Чайківський, сільське господарство в нашій області продовжує розвиватися. А ми готові до конструктивного діалогу з бізнесом та налагодження тісної співпраці», – зазначив Володимир Труш.

Голова обласної державної адміністрації подякував за соціальні ініціативи, які постійно реалізовує компанія. Так, «Агропродсервіс»  активно долучився до боротьби з COVID-19 і спрямував 3 млн. грн. у фонди медичних закладів районних лікарень Тернопільської та інших областей, де компанія обробляє землю. Протягом року реалізовано багато інших соціальних  ініціатив.

Нагадаємо, компанія «Агропродсервіс» об’єднує більше 20  господарств у ТернопільськійІвано-Франківській, Львівській та Херсонській областях, які займаються рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, насінництвом, працюють у сфері послуг (збір та сушіння зерна).


Залишити коментар