Сб. 20 Квітня 2024

В Україні оголосили продаж відразу 4 спиртзаводів

Фонд державного майна оголосив про проведення аукціонів з приватизації чотирьох спиртових активів: «Вишняківського» (лікеро-горілчане виробництво в м. Кременчук), «Тхорівського», «Кобиловолоцького» та «Великолюбинського місць провадження діяльності та виробництва спирту» з переліку об’єктів ДП «Укрспирт».

Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

«Аукціони з приватизації зазначених об’єктів відбудуться в рамках демонополізації спиртової галузі та створення прозорого ринку виробництва спирту», – йдеться в повідомленні.

Аукціон з приватизації «Вишняківського МПД» (лікеро-горілчане виробництво), що на Полтавщині, відбудеться 21 грудня 2020 року. Стартова ціна цього активу становить 9,8 млн грн.

Аукціон з приватизації «Тхорівського МПД», який знаходиться у Київській області, відбудеться 22 грудня 2020 року. Стартова ціна цього активу становить 22,4 млн грн. До складу об’єкта входять 531 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

Зазначається, що приватизаційний аукціон «Кобиловолоцького МПД», що на Тернопільщині, відбудеться 23 грудня 2020 року. Стартова ціна цього активу становить 25,9 млн грн. До складу об’єкта входять 632 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

Крім того, аукціон з приватизації «Великолюбінського МПД», який знаходиться у Львівської області, відбудеться 24 грудня 2020 року. Стартова ціна цього активу становить 29,9 млн грн.

У фонді підкреслюють, що переможці приватизаційних аукціонів, які отримають права власності на спиртові активи з переліку об’єктів ДП «Укрспирт», матимуть можливість стати учасниками нового ринку виробництва спирту.


Залишити коментар