Пт. 29 Березня 2024

Фермер виробляє шоколад та пиво з перцем

Про це повідомляє Bloomberg TV Bulgaria.

Засновник Chilli Hills Олександр Кюркієв зазначив, що через пандемію також постраждала і його компанія, але втрати не були серйозними. Був спад у роботі з ресторанами, але карантин дав  їм можливість приділити більше уваги своїй присутності в Інтернеті.

Засновник сказав, що для свого маркетингу компанія покладається на прозорість того, що робить.

«Ми працюємо з сировиною, яка виробляється в Болгарії і є цікавою», – сказав пан Кюркієв.

Колеги за межами Болгарії, щоб досягти конкурентних цін, змушені використовувати сушену сировину або пюре, що ввозяться з Китаю. Тоді як Chilli Hills можуть дозволити собі роботу зі свіжою продукцією, яка збираються вручну.

Олександр Кюркієв зазначив, що найбільш затребуваним продуктом компанії є шоколад з гострим перцем, а також розповів про спільний продукт з місцевою пивоварнею – гостре пиво.

«Психологія болгарського споживача починає змінюватися. Молоде покоління шукає нових смаків – це тенденція, яка швидко розвивається у всьому світі», – пояснив він.

У планах компанії – створення мобільних сайтів, де клієнти можуть насолоджуватися готовими стравами.

Довідка: Сімейна болгарська компанія Chilli Hills заснована 7 років тому в селі Кокаляне поблизу Софії. Там на площі 0,4 га починали вирощувати гострі перці. Зараз плантації з рідкісними видами гострого перцю з усього світу займають 20 га відкритого ґрунту та 10 га теплиць.


Залишити коментар