Чт. 18 Квітня 2024

Бджолина халва – неймовірно смачне і корисне ноу-хау українських пасічників

Винахідливі українські бджолярі продовжують дивувати неймовірними солодощами з меду. Всі вони не тільки смачні, а й надзвичайно корисні, як “Бджолина халва”. Її виробляє Максим Михайлович з Дніпровської “бджолиний аптеки”.

Рецепт дивовижної “Бджолиної халви”, як і багатьох інших цілющих сумішей з продуктів бджільництва – авторська розробка самого Максима, розповів бджоляр в коментарі SEEDS.

“Бджолина Халва” – моя авторська розробка. Придумав її 10 років тому. Також мої авторські розробки Апікомплекси”, – розповів Максим Михайлович.

А таких комплексів у його колекції налічується одразу три.

Що ж стосується “Бджолиної халви” – це унікальний вітамінний комплекс. В її складі крім самого меду є і перга, і волоський горіх, і гарбузове насіння. Вона містить чимало корисних речовин.

Крім цього містяться: фітогормони, що стимулюють ріст рослинних тканин, фенольні сполуки, які сприяють зміцненню капілярів, мають противоатеросклеротичну, протизапальну, сечогінну, антиоксидантну, протипухлинну та жовчогінну дію.

“Бджолину халву” не варто плутати з ласощами – це справжнісінькі ліки, із суворим приписом прийому і чіткими дозами. Вона рекомендована при захворюваннях серцево-судинної системи, профілактиці ГРВІ та грипу, ознаках імунодефіциту і для швидкого відновлення сил після перенесених захворювань.

За словами Максима Михайловича, виробництвом “бджолиної халви” він займається вже 10 років. Не менша історія і у авторських вітамінних апікомплексні.

Всі вони містять крім меду та продуктів бджільництва сухофрукти і горіхи – в кожному комплексі свій набір корисних мінералів і вітамінів. Все залежить від того, що саме будуть лікувати за допомогою певного апікомплексу.


Залишити коментар