Пт. 19 Квітня 2024

Садиба зеленого туризму на Полтавщині стала домівкою для гномів, ельфів і хоббітів

У садибі зеленого туризму “Country House”, що знаходиться у селі Чечелево Кременчуцького району, створюють Countryecoland –  поселення гномів, ельфів і хоббітів. Про це розповіла власниця садиби Надія Михайлова.

Пише SEEDS.org.ua.

“Кілька років тому ми вирішили огородитися від недобрих істот, створити COUNTRYECOLAND і “виділити” земельні ділянки, де тепер оселилися не тільки гноми, а й ельфи і, навіть… хоббіти.

Всі вони дуже роботящі. Вже добудували свої домівки, облаштовують дворики та усердно працюють”, – пише на своїй сторінці у Facebook власниця садиби Надія Михайлова.

“Гноми відшукали залежі (поклади) цукру і розробляють цукрову штольню, де можна буде добувати цукор та солодощі.

Ельфи оселилися в будиночку на дереві і збирають цілющий пилок, тичинки та пелюсточки з квітів для чудодійних еліксирів та чаю, ранкову росу для настоянок та мікстур, мають свою артіль варення, де готують найнатуральнішу смакоту під відкритим небом, щоб сонячні промінчики та небесне сяйво також потрапляло до банятка та приносило енергію і здоров’я

Не відстають від них і хоббіти-ремісники: тут є і гончарі, і сировари,і пекарі, і огородники та квіткарі з лавандовою фермою і ще багато чого”, – додає Надія Михайлова.


Залишити коментар