Вт. 16 Квітня 2024

На Харківщині судитимуть 2 начальників регіональних відділів Держекоінспекції за хабар у 250 млн грн

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох начальників відділів територіального підрозділу Державної екологічної інспекції у Харківській області за фактом прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовці вимагали та одержали від директора одного з держпідприємств 250 тис грн неправомірної вигоди за уникнення негативних наслідків за результатами проведеної перевірки стану додержання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів та подальших перевірок.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Головним слідчим управлінням Державного бюро розслідувань.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведе


Залишити коментар