М’ясо з конопель виведуть на ринок у 2021 році
Новозеландська компанія з виробництва альтернативних білків Sustainable Foods планує в 2021 році запустити свій аналог м’яса на основі конопель.
Новий продукт буде вироблятися з місцевих сортів канабісу та оброблятися на приватній гідроелектростанції.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на foodnavigator.
М’ясо на основі конопель буде продаватися під роздрібним брендом компанії The Craft Meat Co.
Остання вже представила ряд продуктів рослинного походження, включаючи фарш, гамбургери, ковбаси та готові страви.+
«Більшість наших продуктів вже містять деяку кількість конопель через її поживні цінності. Однак в новому м’ясному аналогу в якості основи буде використовуватися здебільшого саме коноплі», — сказав співзасновник Sustainable Foods Кіран Рей.
Крім того, м’ясо на основі конопель також буде містити дуже високий рівень харчових волокон, — до 19% від рекомендованої дієтичної норми споживання (RDI).
Це значна перевага, яку неможливо отримати від традиційного м’яса тварин чи багатьох інших видів на рослинній основі.
Залишити коментар