Приготуйте смачний “Рататуй” у мультиварці
Незважаючи на те, що інгредієнти страви можуть залишитися незмінними, рецепт вже не буде вважатися класичним через мультиварки. Традиційним він не стане з абсолютно іншого методу теплової обробки, але на смак страви це ніяк не вплине.
Список потрібних продуктів:
- цибулина – 1 шт.;
- солодкий перець – 1 шт.;
- баклажани, кабачки – 2 шт.;
- помідори – 3 шт.;
- біле сухе вино – 1 келих;
- часник – 2 зубці;
- спеції, трави, приправи;
- оливкова олія і томатна паста – по 2 ложки.
Процес приготування:
- Всі овочі нарізати тонкими шматочками або гуртками.
- У старих овочів видалити шкірку і жорсткі прожилки.
- Чашу мультиварки змастити маслом, викласти всі інгредієнти, чергуючи один з одним.
- Потім залити поверх овочів вино, томатну пасту, додати спеції і трави.
- В мультиварці вибрати режим «Гасіння».
- Встановити таймер на одну годину, дочекатися закінчення роботи
Залишити коментар