Пт. 20 Вересня 2024

Чому Китай обмежує виробництво мʼяса і молочних продуктів

Фото з відкритих джерел.

Ціни на свинину, яловичину, молочні продукти та м’ясо птиці в Китаї знижуються. В країні планують вжити заходів, щоб допомогти виробникам молочних продуктів і яловичини обмежити виробництво для запобігання подальшому падінню цін.Про це повідомляє Reuters з посиланням на представника міністерства сільського господарства Китаю.
Ціни на свинину, яловичину, молочні продукти та м’ясо птиці падають, оскільки покупці через уповільнення економіки скорочують покупки. Цей спад попиту відбувається при збільшенні виробництва у тваринницькій галузі, особливо у свинарстві.

«Ціни на яловичину і сире молоко в першому півріччі впали на 12,1% і 12,5% відповідно, тваринники, що займаються вирощуванням м’ясного поголів’я і молочних корів зазнають збитків», — заявив журналістам Ван Лецзюнь, головний спеціаліст відділу тваринництва міністерства сільського господарства.

«Що стосується м’ясних і молочних корів, ми хочемо скерувати ферми до оптимізації та коригування структури стада, виключення старих і низькопродуктивних корів та кращого узгодження розвитку виробництва з попитом на ринку», — сказав він.

«У першому півріччі загальне виробництво молока зросло на 3,4%», — додав він.

Україна впроваджує цифровий контроль обігу медичного канабісу


Залишити коментар