Пн. 30 Грудня 2024

Рецепт котлет з кабачків для тих, хто стежить за фігурою

Фото з відкритих джерел.

Смачно, швидко і дуже просто! Усе це про котлети з кабачків. Спробуйте рецепт і не пошкодуєте!

Інгредієнти:

2 кабачки,

2 яйця,

50 г твердого сиру,

5 ст. л. борошна,

сіль і перець (за смаком),

будь-яка зелень,

3 зубчики часнику,

олія,

сметана.

Спосіб приготування:

Очистити і натерти кабачки на крупній тертці. Вичавити з кабачків зайву рідину і трохи посолити. Перемішати з натертим сиром, подрібненою зеленню, яйцями і борошном, посолити і поперчити за смаком. Тісто вийде середньої консистенції, якщо воно занадто рідке, додати ще борошна.

Викласти кабачкові котлети на добре розігріту сковорідку з олією. Краще робити це столовою ложкою – тісто сильно липне до рук. Смажити кабачкові котлети на середньому вогні до рум’яної скоринки. Можна також спекти їх в духовці, використовуючи силіконові формочки.


Залишити коментар