Запечені абрикоси на румʼяному хлібі
В Україні стартує сезон абрикосів. Ми звикли смакувати цим фруктом без додаткової обробки. Але чи пробували ви їх смажити.
Шеф-кухар Володимир Ярославський запропонував посмажити абрикоси. Своїми порадами він поділився в інстаграмі. Як зазначає Ярославський, приготувати їх надзвичайно просто, а також швидко.
Що потрібно зробити:
- Перше – зарум’яньте хліб.
- Абрикоси відділіть від кісточок, додайте трохи бальзамічного або яблучного оцту, мед, і якщо є охота можна додати чебрецю.
- Наверх половинок абрикос додайте улюблений сир.
- Кладіть абрикоси вверх сиром на гриль і готуємо їх поки сир трішки розплавиться.
- Окремо він бере сир з благородною пліснявою, додав вершки, оливкову олію та розім’яв усе виделкою (можна замінити на крем-сир з оливковою олією і можна додавати духмяні трави – тархун, орегано, майоран)
- Підсмажений хлібчик намащуємо сирним кремом, на нього викладаємо смажені абрикоси і ще можна зверху полити свіжим медом.
Залишити коментар