Салат з абрикосами та бринзою

Легкий літній салат з абрикосом та бринзою смакуватиме по-особливому. Спробуйте, інгредієнтів небагато, тому на приготування знадобиться лише кілька хвилин.

Інгредієнти:

70 г бринзи,

3 гілочки базиліку,

5 штук стиглого абрикоса,

1 ст.л лимонного соку,

по декілька крапель олії та меду, дрібка сушеного імбиру,

використайте зелень за смаком: листя салату, руколу тощо,

1 ст.л. кунжуту.

Спосіб приготування:

Кунжут слід підсушити на сковорідці. Зелень помити та просушити. Базилік перетерти з олією, медом, лимонним соком та імбиром.

Абрикос відділити від кісточок та порізати на чотири частини. Бринзу — нарізати рівними дрібними кубиками.

Змішайте з лимонною заправкою абрикос, викладіть його на подушечку зелені. Додайте кубики бринзи та посипте салат смаженим кунжутом.

Ідеальна закуска з сиром і помідорами


Залишити коментар