Спагетті з кабачків та курячого філе

Фото з відкритих джерел.

Кабачки – універсальний овоч з якого можна приготувати безліч страв. Сьогодні пропонуємо для вас спробувати стагетті з кабачків. Доволі цікава страва виходить, а головне не шкодить вашій фігурі.

Інгредієнти:

2-3 кабачки
2 помідори
1 куряче філе
100 мл вершків або молока
2 ст. л. борошна
спеції за смаком

Спосіб приготування:

Кабачок ріжемо на слайси овочечисткою, а потім ще перерізаємо на тоненькі смужки, щоб виглядало як пасти. Філе курки також ріжемо тоненькими смужками. Помідор ріжемо кубиками

Обжарюємо філе, додаємо спеції, потім додаємо помідор. Тушимо пару хвилин. Додаємо тоненькі смужки кабачків, все обережно перемішати, 2-3 хвилини потушити й потім додати вершки або молоко, посипати мукою(щоб соус був густішим).

Готувати поки кабачки стануть м’якими. Це пару хвилин. При подачі можна прикрасити креветками, сиром або зеленню.


Залишити коментар