Суп з полуниці за іспанським рецептом
Цей холодний іспанський суп поєднує в собі пікантні і солодкі аромати і ідеальний для літнього сезону.
Інгредієнти:
Для начинки
1/4 скл. подрібненої полуниці
1 пучок подрібненої зеленої цибулі
1/4 скл. подрібненого червоного перцю чилі
1/4 скл. подрібненого очищеного огірка
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. злегка підсмаженого мигдалю
300 г жирного сиру
пучок кропу
Для заливки
2 кг полуниці, очищеної і збитої міксером
1/2 скл. нарізаної цибулі
1/2 скл. нарізаного червоного болгарського перцю
1 огірок, очищений і нарізаний скибочками
1/2 зубчики подрібненого часнику
1/2 скл. свіжого листя естрагону
1/4 скл. бальзамічного оцту
1/2 скл. оливкової олії
велика сіль і чорний перець
Спосіб приготування:
У великій мисці змішати дрібно січені полуницю, пучок зеленого цибулі, чилі, огірок, 2 ст. л. оливкової олії, підсмажений мигдаль, сир, пучок кропу і приправити сіллю і перцем. Вручну все перемішати. Поставити суміш в холодильник на ніч, передає ТСН.
2 кг полуниці збити блендером до однорідної маси. Приправити подрібненою цибулею, додати болгарський перець, естрагон, оливкову олію, бальзамічний оцет, часник, сіль і перець. Якщо суміш здасться занадто густиою, додати трохи води. Поставити в холодильник.
Охолоджені і подрібнені фрукти, а також овочі з сиром розкласти по тарілках, залити охолодженим супом і прикрасити кервелем чи будь-якою іншою зеленню. Подавати на стіл одразу.
Залишити коментар