Пиріг з капусти нашвидкоруч

Капустяний пиріг урізноманітнить ваше меню. За цим рецептом ви його приготуєте без особливих труднощів.

Інгредієнти:

Капуста 300 г;

курячі яйця 4 штуки;

пшеничне борошно 4 склянки;

сода харчова 0.5 чайні ложки;

сіль 0.5 чайні ложки;

кефір 300 г;

вершкове масло 50 г;

перець чорний мелений на смак.

Спосіб приготування:

Готуємо начинку: капусту пошинкувати, обсмажити на вершковому маслі, не забути посолити та поперчити. Яйця відварити й порізати. Змішати яйця і капусту.

Тісто робимо наступним чином. Збиваємо яйця з сіллю. Коли утвориться стійка піна, додати кефір, і борошно, змішану з содою. Збивати далі. Виходить майже густе тісто, як на оладки. Половину тісто виливаємо у форму, змащену маслом.

Викладаємо остигнула начинку. Заливаємо другою половиною тіста. Ставимо в духовку, випікаємо приблизно 1 годину при температурі 200 градусів. Пиріг дістаємо, даємо йому охолонути, виймаємо з форми. Розрізаємо на порції.


Залишити коментар