Чт. 28 Березня 2024

У новорічну ніч прогнозують сильні морози

У передноворічну ніч 31 грудня в Україні прогнозують сильні морози. Подекуди температура повітря опуститься до 17-25 градусів із позначкою «мінус». Зокрема, найхолодніше буде на півночі країни, а найтепліше — на півдні.

Про це пише propozitsiya.com.

За прогнозами, останньої доби грудня на Чернігівщині та Сумщині стовпчики термометрів вночі покажуть -24… -25°С. На Київщині, Житомирщині та Рівненщині буде в межах -19… -22°С, а в Черкаській і Волинській областях ще «тепліше» — до -17°С.

На решті території країни погода не буде аж такою морозною — температура повітря опуститься до -7… -12°С. На крайньому сході й подекуди у південних регіонах -5°С, а в Криму близько нуля.

«Удень п’ятниці, 31 грудня, на більшій території України очікується мінусова температура. Наприклад, у північних областях термометри показуватимуть -10… -17°С, у центральних — у межах -4… -12°С, у південно-західних до -7°С. Тепліше буде на півдні — близько -2… -4°С, а плюсова температура встановиться на крайньому сході та в Криму +1… +4°С», — зазначають у повідомленні.


Залишити коментар