Що їсти на природі: рецепти простих і смачних страв
Страви в поході або під час пікніка готувати легко. Проте смакують вони по-особливому. Для любителів відпочивати на природі пропонуємо кілька рецептів похідного меню.
ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ НА БАГАТТІ
Цей варіант вечірнього перекусу знайомий багатьом з дитинства. Здавалося, що може бути простіше? Однак існує ряд хитрощів, які дозволять вам приготувати смачну і ситне блюдо.
- Розпаліть багаття і почекайте, поки він прогорить до червоних вугілля.
- Зробіть в центрі ямку практично до землі і засипте в неї митий картопля.
- Присипте овочі вугіллям і почекайте чверть години. Періодично перевіряйте їх готовність, проткнув паличкою або намагаючись розламати навпіл.
КАША З ТУШОНКОЮ
Це класичне блюдо можна легко приготувати в похідних умовах.
Залийте гречану крупу гарячою водою за кілька годин до готування – так ви заощадите час і швидше почастуєте друзів смачною вечерею. Можна зробити це ще вдома, помістивши крупу в пластикову пляшку. У цьому випадку після прибуття на місце у вас вже буде практично готова страва.
- Розпарену гречку покладіть в казанок, налийте в нього воду і підвісьте над багаттям. Не забувайте постійно помішувати кашу, так як вона може підгоріти та спровокувати пожежу.
- Відкрийте банку тушонки, наріжте її вміст ножем, а потім викладіть м’ясо в казанок.
- Перемішайте продукти, додайте сіль і прогрійте все разом над багаттям ще кілька хвилин.
ПОМІДОРИ З ЧАСНИКОМ
Похідні рецепти дуже різноманітні, тому ніхто не заважає вам побалувати себе і друзів оригінальною закускою. Тим більше що готується вона дуже просто:
- Натріть на крупній тертці 400 грамів копченого сиру.
- Змішайте його з чотирма зубчиками дрібно порізаного часнику.
- Заправте продукти майонезом, прованськими травами і меленим перцем.
- Стиглі помідори наріжте кружальцями і викладіть їх на плоску пластикову тарілку.
- Викладіть сирну начинку поверх овочів і прикрасьте їх свіжою зеленню.
Залишити коментар