Козине морозиво та бринза з шоколадом: український фермер налагодив виробництво екопродукції
Фермер з Волині Ігор Савчук уже тривалий час розводить кіз. Зараз його стадо налічує 150 голів і його вважають найбільшим в області. А віднедавна чоловік вирішив розпочати виробництво корисних ласощів, пише “Волинь”.
Спочатку фермер з Хорлупів Луцького району мав домовленість про закупівлю усього молока, але сталося так, що чоловікові довелося самому думати, куди збувати продукцію.
Продукт містить тільки свіже молоко та ванільний цукор. На смак просто чудове.
Тож почав виготовляти сири. Їх в асортименті 15 видів: бринза, рікота, сулугуні, моцарела, качота, гауда, голландський, рокфор із пліснявою, косички, шеврон, бринза з шоколадом тощо. Є ще й копчені сири.
А нещодавно Ігор Савчук почав виготовляти козине морозиво. Продукт містить тільки свіже молоко та ванільний цукор. На смак просто чудове.100 г продукту коштує 25 гривень.
– Хочу ще замінити чимось цукор, аби було ще корисніше, – розповів волинський фермер.
Залишити коментар