Сб. 20 Квітня 2024

Ресторатори добре купують заморожені ягоди навіть влітку

Львівське ТОВ «Беррі трейд», яке займається заморожуванням ягід, фруктів, овочів та грибів та грибів, виявило, що ресторатори із задоволенням купують заморожену продукцію навіть влітку, коли є свіжа. Адже кухарі не хочуть морочитися із миттям та чищенням ягід, відділенням плодоніжок, а прагнуть мати стабільно якісну й максимально підготовану до приготування продукцію.

Про це в своїй колонці на AgroTimes розповів Андрій Галяс, директор ТОВ «Беррі трейд».

«Вирішили зосередитися на каналі ГоРеКа –– готелі, ресторани та кафе. Й не прогадали, до сьогодні це наш основний споживач, – розповів Андрій Галяс. – Ми мали побоювання, що в сезон свіжих овочів і фруктів наші обсяги продажу будуть нульовими, однак помилилися. Каналу ГоРеКа подобається готовий до використання продукт: вони не хочуть морочитися із миттям і чищенням ягід, відділенням плодоніжок, тож готові купувати наші заморожені ягоди навіть улітку, оскільки впевнені у їхній якості. Тим більше, ягоди, заморожені шоковим способом, зберігають чудові якості після розморожування».

Через пандемію коронавірусу обсяги продажів зменшилися. Постачальник та ресторани йдуть на поступки одне одному.


Залишити коментар