Пт. 26 Квітня 2024

Сучасні органічні добрива для саду та городу

Ведення сучасного присадибного господарства останнім часом значно удосконалилось завдяки розширенню інформаційного простору, що дозволяє будь-кому з господарів використовувати у себе надбання сучасної науки і техніки.

Так, для вирощування високих і якісних врожаїв пропонується широкий спектр мінітехніки та інструменту, нові сорти та гібриди, добрива, засоби захисту, про які ще з десяток років назад люди, що працюють біля землі могли лише мріяти.

Свій вагомий вклад у цю справу вже понад 20 років вносить і відома в Україні та за її межами компанія «БТУ-Центр» – завдяки розроблянню сучасних біопрепаратів, які з успіхом застосовуються на городах та у садах. Одними з таких є лінійка органічних добрив «ХЕЛПРОСТ®», яка нині пропонує спеціалізовані препарати не лише для традиційно овочевих і плодово-ягідних культур. Турботливим господарям, які крім цих напрямків приділяють велику увагу озелененню будинку та подвір’я пропонуються препарати для підживлення кімнатних і садових, що квітують та не квітучих культур , для хвойних рослин.

Особливістю добрив «ХЕЛПРОСТ®» є те, що у конкретному препараті розробниками введено оптимальне для вказаних культур співвідношення основних макро- і, головне, мікроелементів у доступних для швидкого засвоєння рослинами формах. Саме брак мікроелементів у ґрунті або їх недоступність часто є причиною недобору врожаю чи втрати його якості. Слід також відзначити ще одну особливість органічних добрив – до їх складу включено продукти життєдіяльності корисної мікробіоти, зокрема амінокислоти, полісахариди, вітаміни, що мають  стимулюючий ефект на культури. Завдяки такій суміші з елементами живлення посилюється ріст і розвиток рослин; підвищується їх імунітет до несприятливих умов та стресів, покращується утворення і збереження зав’язі і в кінцевому результаті – формується гарний врожай високої якості.

Зручне фасування у пакетиках по 35 мл. та у пластикових пляшечках по 500 мл. дозволяє внести оптимальну кількість цих добрив на будь-якій площі.

Отож, застосування органічних добрив «ХЕЛПРОСТ®» – це прояв турботи про рослини, що віддячать за неї господарю гарним врожаєм, а квіти помилують око барвистістю.


Залишити коментар