Чт. 28 Березня 2024

Равликовий бізнес дозволяє отримати 1 млн гривень з гектару (Відео)

Сьогодні в Україні все більшої популярності набуває розведення равликів, адже це –  високомаржинальна справа, яка практично повністю орієнтована на експорт.

 Основними країнами споживання є Іспанія, Італія та Франція. Равлики настільки популярні у цих країнах, що скажімо у Франції вони введені  в обов’язковий раціон військових, а у Іспанії вони є головною складовою багатьох національних страв.

В Україні культура споживання равликів перебуває в зародковому стані, тож практично весь вирощений равлик в Україні йде на експорт.

Одним з піонерів равликового бізнесу в Україні стала компанія «Maxi Snail», яку заснували айтішник Антон та інженер Ігор. За чотири роки діяльності хлопці змогли розшири площі равликової ферми до 1.5 га, що дозволяє їм отримувати 50 тон равликів щорічно.

Сьогодні вони є єдиною українською компанією, яка має свій склад в Іспанії, завдяки чому вони можуть пропонувати кращу ціну для своїх партнерів. Сьогодні равликова ферма, розміщена на 1 га, здатна принести чистий прибуток у 1 000 000 грн.

Про те, як розводити равликів, які для цього треба капіталовкладення та на який прибуток з равликової ферми можна розраховувати… дивіться у нашому відео від практиків равликового бізнесу.


Залишити коментар