Алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим
Чт. 24 Вересня 2020

Алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим

Виробники японського алкогольного напою сьотю дійшли до висновку, що алкоголь робить м’ясо свиней смачнішим. Про це пише УНН.

Зазначається, що сьотю — це японський алкогольний напій. Його виробляють на японському острові Кюсю, який є одним з найбільших тваринницьких регіонів острівної держави, і славиться величезною кількістю свиноферм.

Нещодавно виробники сьотю згодували свиням відходи від виробництва напою — ячмінь, рис, картоплю і дистильований спирт. Вони зробили це навмисно, адже утилізація дистильованого спирту — послуга коштовна.

Так, виробники сьотю констатували, що так їжа зробила свиней щасливішими, а їх м’ясо — смачнішим.

«Більш смачне м’ясо у тих свиней, які їдять ячмінь, що залишився після приготування японського лікеру сьотю. Живильні речовини в останньому ферментованому ячмені допомагають тваринам боротися зі стресом», — заявили місцеві фермери.


Залишити коментар





Отримуйте найсвіжіші новини у соцмережах:

Facebook

Twitter

Ознайомлений(а)